KORJAUSOMPELIMO

Käytössänne on korkealuokkaiset korjauspalvelut. Samalla kun pesetätte vaatteenne saavat jalkineet, laukut, vetoketjut ja vaikkapa vyöt niille kuuluvan huollon. Hinnasto voimassa 1/2021 alkaen, oikeus muutoksiin pidätetään.

EWS-Helsingin korjausompelimo: Vinkit vaatteiden korjaukseen ja uudelleenmuokkaukseen

 

EWS-Helsingin korjausompelimo tarjoaa laadukkaita palveluita vaatteiden korjaukseen ja uudelleenmuokkaukseen. Vaatteet voivat kulua tai menettää muotonsa ajan saatossa, mutta meidän asiantunteva tiimimme auttaa sinua saamaan ne jälleen kuin uudenveroisiksi. Tässä artikkelissa jaamme vinkkejä vaatteiden korjaamiseen sekä ideoita niiden uudelleenmuokkaamiseen, jotta voit pidentää niiden käyttöikää ja luoda uniikkeja tyylejä. Lisäksi esittelemme EWS-Helsingin monipuoliset palvelut, jotka kattavat kaikenlaiset ompelu- ja korjaustarpeet, mutta myös pesulapalvelut! Lue eteenpäin saadaksesi asiantuntijan neuvoja vaatteiden korjaukseen ja inspiraatiota niiden uudelleenmuokkaamiseen.

Vaatteiden korjausvinkit

Vaatteiden korjaaminen on ympäristöystävällinen tapa pidentää niiden käyttöikää ja säästää rahaa. Pienet repeämät, irronneet napit tai vetoketjut voivat usein korjata helposti kotikonstein. Jos sinulla ei ole ompelukonetta tai taitoja, voit aina kääntyä EWS-Helsinki Korjausompelimon puoleen. Heidän ammattilaisensa osaavat paikata vaatteet huomaamattomasti ja laadukkaasti.

Vaatteiden uudelleenmuokkaaminen antaa sinulle mahdollisuuden luoda uniikkeja tyylejä ja tuoda raikkautta vaatekaappiisi. Yksinkertaiset muutokset, kuten helman lyhentäminen tai hihan poistaminen, voivat tehdä vanhoista vaatteista täysin erilaisia. Voit myös kokeilla erilaisia koristelu- ja somistustekniikoita, kuten kirjontaa tai helmien lisäämistä, jotta saat vaatteisiin persoonallisen ilmeen.

EWS-Helsingin korjausompelimo tarjoaa myös ammattimaista neuvontaa ja apua vaatteiden uudelleenmuokkauksessa. Heidän asiantuntijansa auttavat sinua löytämään parhaat ratkaisut ja toteuttamaan ideasi käytännössä. Tutustu lisää meidän palveluntarjontaan sivuiltamme!

Korjausompelimon palvelut

EWS-Helsingin korjausompelimo tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat kaikenlaiset ompelu- ja korjaustarpeet. Meidän ammattitaitoinen tiimi pystyy käsittelemään erilaisia materiaaleja ja vaatteiden tyylejä. Palveluihin kuuluvat muun muassa vaatteiden korjaaminen, kuten saumojen paikkaaminen, napin kiinnittäminen tai vetoketjun vaihto. Lisäksi tarjoamme mittatilauspalvelua ja räätälöintiä, jotta voit saada vaatteista täydellisesti istuvia ja yksilöllisiä. EWS-Helsinki on luotettava kumppani kaikissa ompelu- ja korjaustarpeissasi. Tutustu hinnastoomme täältä!

Asiantuntijan neuvot vaatteiden korjaukseen

Kun kyseessä on vaatteiden korjaaminen, asiantuntijan neuvoilla voi olla suuri merkitys. EWS-Helsingin ammattilaiset jakavat muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua saamaan parhaat tulokset: 

  1. Tutustu vaatteen materiaaliin: Ennen kuin aloitat korjaustyön, on tärkeää tietää, millaisesta materiaalista vaate on valmistettu. Näin voit valita oikeanlaiset langat ja tarvikkeet sekä käyttää sopivia ompelutekniikoita. 
  2. Vahvista saumat: Saumojen vahvistaminen ennen kuin ne repeytyvät kokonaan voi estää suurempien vaurioiden syntymisen. Käytä lujaa ompelulankaa ja lisää tarvittaessa ylimääräisiä ompeleita tai kaksinkertaisia saumoja. 
  3. Kiinnitä napit ja vetoketjut huolellisesti: Irronneet napit tai vetoketjut voivat tehdä vaatteesta käyttökelvottoman. Varmista, että kiinnität ne tiukasti paikoilleen ja tarkista säännöllisesti niiden kunto. 
  4. Opi perustaitoja: Joitain yksinkertaisia korjauksia voit tehdä itse kotona, kuten napin ompelu tai helman lyhentäminen. Opettele perustaitoja ja hanki tarvittavat työkalut, jotta voit tehdä pieniä korjauksia nopeasti ja helposti. EWS-Helsinki Korjausompelimo tarjoaa myös henkilökohtaista neuvontaa vaatteiden korjaukseen. Heidän asiantuntijansa auttavat sinua löytämään parhaat ratkaisut ja antavat vinkkejä, joilla voit pidentää vaatteidesi käyttöikää.

Ideoita vaatteiden uudelleenmuokkaukseen

Vaatteiden uudelleenmuokkaaminen tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia luoda uniikkeja ja persoonallisia tyylejä. Tässä muutamia ideoita, jotka voivat inspiroida sinua: 

  1. Helman lyhentäminen: Jos sinulla on vanhoja mekkoja tai hameita, voit antaa niille modernin ilmeen lyhentämällä helmaa. Voit kokeilla erilaisia pituuksia ja leikkauksia saadaksesi haluamasi tyylin. 
  2. Muotoile vyötärö: Jos haluat korostaa vyötäröäsi tai luoda siluetin, voit lisätä vyön tai nauhan vanhaan paitaan tai mekkoon. Tämä yksinkertainen muutos voi tehdä vaatteesta täysin erilaisen. 
  3. Lisää koristeita: Kokeile erilaisia koristelu- ja somistustekniikoita, kuten kirjontaa, helmien lisäämistä tai applikaatioita. Nämä pienet yksityiskohdat voivat tuoda vaatteeseesi ainutlaatuisuutta ja persoonallisuutta. 
  4. Yhdistele eri vaatekappaleita: Ole rohkea ja kokeile erilaisten vaatekappaleiden yhdistämistä keskenään. Voit esimerkiksi leikata vanhan paidan hihat pois ja kiinnittää ne toiseen paitaan tai mekkoon. Tällä tavoin voit luoda täysin uudenlaisia vaatekappaleita. EWS-Helsinki Korjausompelimo voi auttaa sinua toteuttamaan nämä ideat käytännössä. Heidän asiantuntijansa ovat valmiita kuuntelemaan ideoitasi ja tarjoamaan ammattimaista apua vaatteiden uudelleenmuokkauksessa.

Kuluttajien tietoisuuden lisääntyessä korjausompelimoiden suosio kasvaa

Kestävä muoti ja ympäristöystävälliset valinnat ovat nousseet viime vuosina keskeisiksi teemoiksi kuluttajien mielissä. Ihmiset haluavat tehdä vastuullisia valintoja ja vähentää omaa ekologista jalanjälkeään. Tämän seurauksena korjausompelimoiden suosio on kasvanut merkittävästi Helsingissä.

Kuluttajien tietoisuuden lisääntyessä he ovat alkaneet ymmärtää vaatteiden elinkaaren merkityksen ympäristölle. Sen sijaan että ostettaisiin uutta, monet ihmiset ovat alkaneet kääntyä korjausompelimojen puoleen, kun vaatteissa ilmenee pieniä vikoja tai ne kaipaavat piristystä.

EWS-Helsingin korjausompelu tarjoaa ammattitaitoista palvelua, jossa rikkinäiset saumat ommellaan takaisin kuntoon, vetoketjut vaihdetaan ja vanhat vaatteet saavat uuden elämän erilaisten muutosten avulla. Kuluttajille tämä tarkoittaa sitoutumista kestämään pitkään omassa tyylissään ja samalla vähentämään tekstiilijätteen määrää.

Korjausompelimoiden suosio kasvaa myös siksi, että ne tarjoavat yksilöllisiä ratkaisuja. Monet ihmiset haluavat erottua massasta ja ilmaista omaa persoonallisuuttaan vaatteidensa kautta. Korjausompelimoissa he voivat saada apua uniikkien vaatekappaleiden luomiseen tai vanhojen vaatteiden muokkaamiseen juuri omiin tarpeisiinsa sopiviksi.

Kuluttajien tietoisuuden lisääntyessä korjausompelimot ovat vastanneet kasvavaan kysyntään laajentamalla palveluitaan. Ne eivät enää keskity pelkästään perinteisten ompelutöiden tekemiseen, vaan tarjoavat myös muita kestävän muodin palveluita, kuten tekstiilijätteen kierrätystä ja uudelleenkäyttöä. Tällainen monipuolinen tarjonta houkuttelee entistä useampia kuluttajia hyödyntämään korjausompelimoiden palveluita. Tiesitkö, että EWS-Helsinki tarjoaa monipuolisia kuljetuspalveluita ja noutaa tarvittaessa vaatteet kotioveltasi?

Korjausompelimoiden palvelut monipuolistuvat ja laajenevat vastaamaan kasvavaan kysyntään

Helsingin korjausompelimot eivät enää tarjoa pelkästään perinteisiä ompelupalveluita, vaan niiden palvelutarjonta on monipuolistunut vastatakseen kuluttajien kasvavaan kiinnostukseen kestävää muotia kohtaan.

Yksi suosituimmista uusista palveluista on vaatteiden kierrätys ja uudelleenkäyttö. Korjausompelimot ottavat vastaan vanhoja vaatteita, joita ei enää käytetä, ja muokkaavat niitä uusiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi vanhasta paidasta voidaan tehdä hame tai kangas voi saada uuden elämän laukun materiaalina. Tällainen luova lähestymistapa auttaa vähentämään tekstiilijätteen määrää ja edistää kestävän muodin periaatteita.

Lisäksi korjausompelimot ovat alkaneet tarjota neuvontapalveluita asiakkailleen. Ompelijat voivat antaa vinkkejä siitä, miten vaatteita voi ylläpitää ja huoltaa parhaalla mahdollisella tavalla, jotta ne kestävät pidempään. He voivat myös auttaa asiakkaita luomaan uutta tyyliä vanhoista vaatteista tai antaa ohjeita erilaisten ompeluprojektien toteuttamiseen.

Korjausompelimoiden palveluiden monipuolistuminen on vastaus kuluttajien tarpeisiin ja odotuksiin. Ihmiset haluavat tehdä kestäviä valintoja, mutta samalla he haluavat säilyttää oman tyylin ja persoonallisuutensa. Korjausompelimot tarjoavat mahdollisuuden yhdistää nämä kaksi asiaa - kestävän muodin ja yksilöllisyyden.

Helsingin korjausompelimoiden suosio kasvaa jatkuvasti, ja tämä on kannustanut niitä laajentamaan toimintaansa entisestään. Ompelijat ovat alkaneet erikoistua erilaisiin tekstiileihin ja materiaaleihin sekä tarjoavat entistä enemmän innovatiivisia ratkaisuja vanhojen vaatteiden uudistamiseksi. Näin korjausompelimot eivät ole pelkkiä paikkaajia, vaan myös luovia muodin ammattilaisia, jotka auttavat asiakkaitaan löytämään ainutlaatuista tyyliään kestävällä tavalla.

Ota yhteyttä, autamme sinua ehostamaan kuluneet vaatteesi.

KORJAUSPALVELUJEN HINNASTO
Toimitusaika 5-6 työpäivää, kiirevarauksella. Muut korjaushinnat asiakkaan kyselyn mukaan.
Hinnat sis. alv 24%

Housujen lyhennys, suora piilo-ommel • 30,20€

Housujen lyhennys, farkut • 21,90€

Hameen lyhennys • 27,20€

Housujen lyhennys, upslaakilla • 34,30€

Housujen upslaakin korjaus • alk. 10,00€

Housujen kavennus/suurennus takasaumasta • 30,00€

Housujen vetoketjun vaihto • alk. 32,50€

Housujen haaranpaikkaus kiilalla • 39,00€

Pienet repeämät, ompeleiden korjaus • 13-20€

Pikkutakin hihan lyhennys, vuoreton/+kavennus • 36,00€

Pikkutakin hihan lyhennys, vuori/+kavennus • 39,70€

Pikkutakin helman lyhennys, vuoreton • 41,30€

Pikkutakin helman lyhennys, vuorellinen • 46,20€

Halkio pikkutakin helman lyh. yhteydessä • +6,00€

Olkatoppaukset 2 kpl • 39,00€

Vetoketjun vaihto takkiin, alle 50 cm (sis. vetok.) • 53-60€

Vetoketjun vaihto takkiin, yli 50 cm (sis. vetok.) • 60-70€

Vetok. vaihto nahkatakkiin, yli 50 cm (sis. vetok.) • 54-60€

Asiakkaan tuoman napin vaihto, vahvistus tai siirto (kpl) • 3,00€

Paitanappi (kpl) • 3,00€

Tarvikkeet, mm. erikoisnapit • Työkohtainen hinnoittelu