EWS TEXTILES
Ravintola- ja froteetekstiilien maahantuonti, myynti ja vuokraus

EWS Textiles Oy on korkealuokkaisten tekstiileiden maahantuontiin erikoistunut yritys. Edustamme tuotteet ovat Langheinrich ravintolatekstiilit ja Floringo:n froteet. Kummatkin tuotteet edustavat alansa ehdotonta aatelia maailmassa.

Asiakkaat voivat vuokrata tekstiilit määrä ajaksi tai ostaa tuotteet itselleen. Valikoimamme on erittäin laaja ja hinnaltaan todella kilpailukykyinen. Olemme erikoistuneet ratkaisemaan asiakkaan yksilölliset tarpeet ja pystymme tuottamaan asiakkaalle myös täysin uniikkeja ratkaisuja. Tarvittaessa voimme myös järjestää asiakkaalle tuotteiden pesun.

FROTEETEKSTIILIT
Floringo - Terrys for professionals

Frotee-tuotteissa edustamme Floringo GmbH:ta. Floringo on noussut reilun kahden kymmenen vuoden aikana yhdeksi Euroopan johtavista froteen valmistajista. Tehdas on erikoistunut vain froteetuotteisiin ja Floringon laatujärjestelmä täyttääkin tiukat DIN EN ISO 9001:2000 normit.

Floringon tuotteet ovat tuttuja lukuisissa huippuhotelleissa ympäri Eurooppaa. Myös suomalaiset arvostavat Floringon laatua, ja asiakaskuntamme onkin kasvanut tasaisesti.

Floringo tarjoaa asiakkaille laajan kirjon eri painoisia froteetuotteita 350 g/m2:sta aina jopa 1100 g/m2 asti. Värivalikoima on lähes rajaton. Kokovalikoima on kattava ja tarpeen tullen asiakkaan toiveiden mukaan muunneltavissa.

Tuotteiden yksilöinti asiakkaan toiveiden mukaan kuuluu palveluun. Erilaiset kudonnat, brodeeraus, liikemerkit tuotetaan tekstiiliin asiakkaan pyynnön mukaan. Koska vaihtoehtoja on lähes rajattomasti pyrimme tekemään tuotteiden esittelyn asiakkaalle henkilökohtaisesti, joten olkaa hyvä ja jättäkää yhteydenottopyyntö ja otamme teihin yhteyttä ensi tilassa - kiitos.

RAVINTOLATEKSTIILIT
Langheinrich - The Finest table culture

Ravintolatekstiilien puolella edustamme maineikasta saksalaista Langheinrich Gmbh & KG -tehdasta, joka on perustettu vuonna 1832 Schlitziin. Tehtaan tuotteita ovat pöytäliinat, servetit ja vuodetekstiilit. Tuotteet ovat erittäin korkealuokkaisia ja tunnettuja kestävyydestään.

Tehdas tuottaa lähes 6 miljoonaa neliömetriä kangasta vuodessa. Nykyaikaisilla tuotantomenetelmillä päästään erittäin kilpailukykyiseen yksikköhintaan.

Langheinrichilla on Euroopassa merkittävä markkina-asema ravintolatekstiileissä: Saksassa n. 65 %, Ranskassa 35 % ja Englannissa lähes 30 %. Siksi onkin luonnollista että Langheinrichin asiakaslista ympäri maailmaa on samalla kuin huippuravintoloiden ja -hotellien opas. "Schlitzin kangas" on ollut tunnettu tuote jo lähes kahden vuosisadan ajan ympäri maailmaa. Laatu on palkittu jo aikanaan mm. Pariisin Maailmannäyttelyssä 1900.

Langheinrich antaa asiakkailleen vapaat kädet toteuttaa myös täysin yksilöllisiä ratkaisuja, tehtaan nykyaikainen tuotantokoneisto yhdistettynä innovatiiviseen suunnitteluun takaa aina varman ratkaisun.

Ravintolatekstiilit ovat käyneet läpi lukuisan joukon erilaisia käsittelyitä ennen valmistumistaan se takaa korkean laadun ja kestävyyden. Pääasialliset materiaalit ovat puuvilla, polyesteri, pellava ja edellä mainittujen yhdistelmät.

Myös Suomessa Langheinrichin tekstiilit löytyvät useiden merkittävien finedining ravintoloiden pöydiltä mm. Hotelli Klaus K ja Ravintola Elite vain muutamia mainitaksemme.

Tehtaan mallisto käsittää kattavan joukon eri tyyppisiä kankaita joihin voidaan valita erilaisia kudonta design malleja tai tuottaa asiakkaan omaa designia. Värivalikoima on kattava, tuotannossa yli 30 eri väriä. Myös asiakkaan omien värien tuottaminen on mahdollista. Myö kokoja on lähes rajaton määrä, 40 cm leveydestä aina 280 cm leveyteen asti. Tuotteille voidaan näin ollen määritellä aina sopiva koko.

Koska vaihtoehtoja on lähes rajattomasti pyrimme tekemään tuotteiden esittelyn asiakkaalle henkilökohtaisesti. Olkaa hyvä ja jättäkää yhteydenottopyyntö ja otamme teihin yhteyttä ensi tilassa - kiitos.

LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Täytä yhteystietosi ja lähetä lomake meille, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteystietosi hyväksyt tietojesi tallentamisen EWS Helsingin asiakastietojärjestelmään.