Tekstiilivuokraus

Juhlat tulossa?
Päättäjäiset, valmistujaiset, yrityksen juhlat, vuosipäivät

Juhlavien liinojen ja serviettien käyttäminen nostaa juhlien tunnelmaa ja arvokkuuden uudelle tasolle, nämä juhlat muistetaan aina. Liinamme ovat laadukasta puuvillaa ja niiden käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta!

EWS:n asiakkaana voit vuokrata käyttöösi pöytäliinat ja servetit helposti, voimme toimittaa ja noutaa suoraan yrityksen palvelupisteeseen. Vaihtoehtona on myös toimitus/palautus kotiosoitteeseen.


Kun juhlat lähestyvät on syytä toimia ajoissa, 1-2  viikkoa aikaisemmin,  näin varmistat että haluttuja tuotteita on saatavilla haluttuna ajankohtana.

Tilauksen vastaanottaa asiakaspalvelumme numerossa
010 420 6080 arkisin klo 9.30-18 lauauntaisin klo 10-14 ja se vahvistetaan sähköpostilla.

Vuokrausten maksu tapahtuu kuten muidenkin palveluiden, lähetämme laskun antamaanne osoitteeseen.

Tästä klikkaamalla  löydät vuokrattavat artikkelit. Vuokra-aika on yksi viikko alkaen sovitusta toimituspäivästä, hinta sisältää vuokran ja pesun. Käsittelymaksu 12 €/tilaus.

Toimitusmaksu kotiosoitteeseen, 15€ sisältää toimituksen ja noudon. Toimitusalue on pääkaupunkiseutu. Vuokraajalla on oikeus pidättäytyä kotitoimituksesta jos osoite ei kuulu toimitusalueeseemme.

Toimitusehdot

1. Kun tilaus on vahvistettu vuokranantajalta on tilaus sitova. Se voidaan peruttaa vuokraajan toimesta 7 vkr. ennen sovittua toimitusta, tämän jälkeen tehdyistä
peruutuksista laskutetaan  50% tilauksen arvosta.

2. Vuokraaja vastaa vuokratuista tuotteista ja niiden luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty kuten myös tuotteiden pesu. Vuokraaja vastaa tuotteelle tapahtuvista vahingoista jotka estävät niiden vuokraamisen uudelleen. Kaikki tavanomaisen käytön tuomat tahrat ovat vuokraajan vastuulla poislukien kaikki sellaiset vauriot jossa kangas vaurioituu pysyvästi.

3. Vuokraajan tulee tarkistaa viipymättä toimitus, lukumäärä ja tuotteiden kunto. Viallisesta tuotteesta tulee ilmoittaa viipymättä vuokraajalle. Mikäli vuokranantaja pysty toimittamaan uutta tuotetta tilalle, vähennetään kyseinen kappale laskusta. Vuokraaja ei vastaa force majeure tilanteessa tapahtuvissa viivästymisistä/haitoista eikä välillisistä haitoista. Mikäli tuote rikkoontuu tai on muutoin käyttökelvoton on korvaustalukko seuraava.

Tuotteet palautetaan mukana tulevassa palautuspussissa sovittuun päivään mennessä jolloin vuokra-aika loppuu kun kaikki tekstiilit ovat palautuneet.

Hinta sisältää alv 24 %

 
Powered by Smart Kotisivutyökalu