The Finest table culture

Ravintolatekstiilien puolella edustamme maineikasta saksalaista Langheinrich Gmbh & KG -tehdasta, joka on perustettu vuonna 1832 Schlitziin. Tehtaan tuotteita ovat pöytäliinat, servetit ja vuodetekstiilit. Tuotteet ovat erittäin korkealuokkaisia ja tunnettuja kestävyydestään.

Tehdas tuottaa lähes 6 miljoonaa neliömetriä kangasta vuodessa. Nykyaikaisilla tuotantomenetelmillä päästään erittäin kilpailukykyiseen yksikköhintaan.

Langheinrichilla on Euroopassa merkittävä markkina-asema ravintolatekstiileissä: Saksassa n. 65 %, Ranskassa 35 % ja Englannissa lähes 30 %. Siksi onkin luonnollista että Langheinrichin asiakaslista ympäri maailmaa on samalla kuin huippuravintoloiden ja -hotellien opas. "Schlitzin kangas" on ollut tunnettu tuote jo lähes kahden vuosisadan ajan ympäri maailmaa. Laatu on palkittu jo aikanaan mm. Pariisin Maailmannäyttelyssä 1900.

Langheinrich antaa asiakkailleen vapaat kädet toteuttaa myös täysin yksilöllisiä ratkaisuja, tehtaan nykyaikainen tuotantokoneisto yhdistettynä innovatiiviseen suunnitteluun takaa aina varman ratkaisun.

Ravintolatekstiilit ovat käyneet läpi lukuisan joukon erilaisia käsittelyitä ennen valmistumistaan se takaa korkean laadun ja kestävyyden. Pääasialliset materiaalit ovat puuvilla, polyesteri, pellava ja edellä mainittujen yhdistelmät.

Myös Suomessa Langheinrichin tekstiilit löytyvät useiden merkittävien finedining ravintoloiden pöydiltä mm. Hotelli Klaus K ja Ravintola Elite vain muutamia mainitaksemme.

Tehtaan mallisto käsittää kattavan joukon eri tyyppisiä kankaita joihin voidaan valita erilaisia kudonta design malleja tai tuottaa asiakkaan omaa designia.

Värivalikoima on kattava, tuotannossa yli 30 eri väriä. Myös asiakkaan omien värien tuottaminen on mahdollista.

Kokoja on lähes rajaton määrä, 40 cm leveydestä aina 280 cm leveyteen asti. Tuotteille voidaan näin ollen määritellä aina sopiva koko.

Koska vaihtoehtoja on lähes rajattomasti pyrimme tekemään tuotteiden esittelyn asiakkaalle henkilökohtaisesti, olkaa hyvä ja jättäkää yhteydenottopyyntö painamalla tästä ja otamme teihin yhteyttä ensi tilassa -kiitos!

 


Powered by Smart Kotisivutyökalu