Terrys for professionals

Frotee tuotteissa edustamme Floringo GmbH:ta. Floringo on noussut reilun kahden kymmenen vuoden aikana yhdeksi Euroopan johtavista froteen valmistajista. Tehdas on erikoistunut vain froteetuotteisiin ja Floringon laatujärjestelmä täyttääkin tiukat DIN EN ISO 9001:2000 normit.

Floringon tuotteet ovat tuttuja lukuisissa huippuhotelleissa ympäri Eurooppaa. Myös suomalaiset arvostavat Floringon laatua ja asiakaskuntamme onkin kasvanut tasaisesti.

Floringo tarjoaa asiakkaille laajan kirjon eri painoisia froteetuotteita 350 g/m2:sta aina jopa 1100 g/m2 asti. Värivalikoima on lähes rajaton. Kokovalikoima on kattava ja tarpeen tullen asiakkaan toiveiden mukaan muunneltavissa.

Tuotteiden yksilöinti asiakkaan toiveiden mukaan kuuluu palveluun. Erilaiset kudonnat, brodeeraus, liikemerkit tuotetaan tekstiiliin asiakkaan pyynnön mukaan. Koska vaihtoehtoja on lähes rajattomasti pyrimme tekemään tuotteiden esittelyn asiakkaalle henkilökohtaisesti, olkaa hyvä ja jättäkää yhteydenottopyyntö painamalla tästä ja otamme teihin yhteyttä ensi tilassa -kiitos!
 


Powered by Smart Kotisivutyökalu